Öğrencimizin TÜBİTAK 2209- B Projesi Kabul Edildi

Bölümümüz 4.sınıf öğrencisi Necdet Ertunç tarafından hazırlanıp Ford Otosan ile birlikte TÜBİTAK 2209-B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programına önerilen projenin TÜBİTAK tarafından desteklenmesi uygun görülmüştür.

"MOTOR TEST ODASINDA ÜNİFORM HAVA DAĞILIMININ CFD ANALİZİ" isimli projenin danışmanlığını KDPÜ Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Özer Aydın, endüstriyel danışmanlığını Ford  Otosan güç aktarma organları prototip oluşturma ve test birim sorumlusu Makina Mühendisi Nurettin Ali DAŞDEMİR yapacaktır.

Öğrencimizi ve proje akademik danışmanı Doç.Dr.Özer Aydın hocamızı ve endüstriyel danışmanı Nurettin Ali Daşdemir 'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Makina Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Son Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2019, Pazar