Üniversite- Sanayi İşbirliği Kapsamında Ng Makine ile Toplantı Yapıldı

Bölüm öğretim üyelerimiz Prof.Dr.Ramazan KÖSE, Prof.Dr.M.Arif ÖZGÜR, Doç.Dr.Özer AYDIN, Dr.Öğr. Üye Oğuzhan ERBAŞ tarafından  Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan, porselen - seramik imalat makineleri, makine yedek parçaları, porselen - seramik kalıpları üretimi yapan NG Makina Fabrikasına ziyarette bulunulmuştur. Ziyaret kapsamında NG Makina Fabrika Müdürü  Makina Yük. Mühendisi Serhat AYDIN ile Üniversite-Sanayi İşbirliği konusunda bir toplantıda gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda ileriye dönük proje çalışmalarının yapılması, fikir aşamasındaki projelerin ya da mevcut Ar-Ge çalışmalarının sanayiye yönlendirilmesi, sanayinin ihtiyaçlarının akademisyenlere aktarılıp projelendirilmesi ve öğrencilerimize staj imkanı ile eğitim verilmesi konularına değinilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2019, Pazartesi