Elektrikli Araçlar Zirvesi İtü‘de Yapıldı!

Bölümümüz öğrencilerinin de yer aldığı DUSCART ELEKTROMOBİL TAKIMI, İstanbul Teknik Üniversitesinde gerçekleştirilen "Elektrikli Araçlar Zirvesi"ne katıldı. Elektrikli Araçlar Zirvesi  1 Aralık 2016 tarihinde İTÜ Maslak kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Elektrikli araçlar konusunda ülkemizde ve dünyada yapılan çalışmalar ve gelecek beklentileri hakkında katılımcılara sunumlar yapıldı. Etkinlik; sektörün öncü şirketlerinden yetkilileri, bu alanda yatırım yapmayı düşünenleri, mühendis adayı üniversite öğrencilerini ve akademisyenleri aynı platformda buluşturdu. Dumlupınar Üniversitesini de temsil etmek amacıyla bu büyük organizasyonda yer alan DUSCART Elektromobil Takımı Üniversitemizin de desteği ile yaptıkları elektrikli araç konusunda katılımcıları bilgilendirerek bu alanda bizde varız dedi.

Daha fazla bilgi için tıklayınız

Son Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016, Pazartesi