Üniversitemize Yeni Başlayan Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Etkinliği

Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrenciler için, Üniversitemizdeki toplulukları ve Üniversitemizi tanıması için 9-10 Ekim 2024 tarihleri arasında Oryantasyon etkinliği yapılmıştır. Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza bağlı öğrenci topluluklarımız ve Öğrenci Konseyimizin katılımlarıyla düzenlenen etkinliğe çok sayıda öğrencimiz katılarak hem topluluklarımızı hem de üniversitemizi tanıma olanağı bulmuşlardır.

Etkinlik alanını ve topluluklarımızın stantlarını tek tek ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ayhan Kahraman ile birlikte topluluklarımızın faaliyetleri hakkında öğrencilerimizden bilgiler aldı.

Aramıza katılan yeni öğrencilerimize Üniversite hayatlarında başarılar dileriz.

Makina Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Son Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2024, Pazartesi