Samet Giray Tunca Doktora Tez Savunması

Makina Mühendisliği Anabilim dalı doktora öğrencisi Samet Giray TUNCA, "Biyo Esinlenmeli Kanat Modelinin Ses Altı Rüzgar Tünelinde Aerodinamik Karakteristiğinin İncelenmesi" isimli tez çalışmasını tamamlayarak, değerli hocalarımız Prof.Dr. Mustafa Arif ÖZGÜR (Danışman-Kütahya Dumlupınar Üniversitesi), Prof.Dr.Ramazan KÖSE(Kütahya Dumlupınar Üniversitesi), Doç.Dr.Abdullah YILDIZ (Uşak Üniversitesi), Doç.Dr.Mustafa Ali ERSÖZ(Uşak Üniversitesi) ve Dr.Öğr.Üyesi Abdullah KEÇECİLER(Kütahya Dumlupınar Üniversitesi) 'in katılımlarıyla, 12.Eylül 2024 tarihinde tez savunmasını başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir.

Tez danışmanı Prof.Dr.Mustafa Arif ÖZGÜR hocamızı ve  Dr.Samet Giray TUNCA'yı tebrik ederiz.

Makina Mühendisliği Anabilim Dalı Başkanlığı

Son Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2024, Çarşamba