Kamu- Üniversite- Sanayi İşbirliği Toplantısı Yapıldı.

İlimiz kamu temsilcileri ile 28 Haziran 2018 tarihinde bölümümüz toplantı salonunda,  "Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği" ile ilgili toplantı düzenlenmiştir. Toplantıya Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği İl Temsilcisi Dr.Öğretim Üyesi Ayhan GÜN, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürü Mehmet ALBAYRAK, Zafer Kalkınma Ajansı Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Kütahya Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Kutlu ESER, SGK İl Müdürü İsmail SAYAR, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kütahya Temsilcisi Erhan ÖZGER ve bölümümüz öğretim elemanları katılmışlardır.

Toplantıda, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) ve Portalı (KÜSİP), Teknoloji Geliştirme Bölgelerinin Sunduğu avantajlar, Türkiye Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) strateji ve eylem planları ve Kütahya’da işbirliğinin gelişmesi için neler yapılabileceği üzerine fikir alışverişi yapılmıştır.

Üniversite kamu - sanayi arasında kurumsal ve sürdürülebilir bir yapının oluşması gerektiği ve iletişim kanallarının daha da işlevsel olabileceği vurgulanmıştır.

Toplantı, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ile son bulmuştur.

KÜSİP portalı

Son Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, Salı