2018 Geleneksel Mezunlar Buluşması Yapıldı

2018 yılı Geleneksel Mezunlar Buluşması etkinliğimiz 12.05.2018 Cumartesi günü yapıldı. Saat 10.00 da bölüme gelen mezun öğrencilerimiz ve değerli aileleri açılış kokteylinde sohbet etme imkanı bulmuşlardır. Ardından mezunlarımız ve aileleri, Bölüm Başkanımız Prof.Dr.Ramazan KÖSE' nin verdiği nostaljik derse katılmışlardır. Dersi dikkatle dinleyen öğrencilerimizden, 1994 girişli olanlar sahneye çıkarak söz hakkı almışlar,  tek tek anılarını anlatmışlar ve konuşma yapmışlardır. Ardından bölüm öğretim üyelerimiz tarafından 1994 girişli mezunlarımıza plaket verilmiştir. Plaket töreninden sonra Mühendislik Fakültemiz bahçesinde mangal partisine geçilmiştir. Bahçede mangal ziyafetinden sonra Kütahya Mehteran Takımı tarafından bir gösteri sunulmuştur.

Saat 15 gibi yeni mezunlarımız Mühendislik Yemini etmişler ve ardından meslektaşlarımıza plaket verilmiştir.

Saat 16 gibi tören sonar ermiştir.

Bu etkinliğin organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emekleri olan başta bölüm başkanımız Prof.Dr.Ramazan KÖSE, Doç.Dr.Özer Aydın, Doç.Dr.M.Arif Özgür ve Dr.Öğretim Üyesi Oğuzhan Erbaş'e çok teşekkür ederiz. Etkinliğe katılan tüm öğretim elemanı ve yeni-eski tüm mezunlarımıza da tek tek teşekkür eder, önümüzdeki yıl tekrar görüşmek ümidiyle tüm arkadaşlarımıza başarılar dileriz.

Makina Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Son Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, Çarşamba