Duscart Tarafından Tasarlanan/üretilen Araç, Welmo 2017’de Sergilendi!

MMOB Elektrik Mühendisleri Odasının düzenleyici kuruluşları arasında yer aldığı, Dokuz Eylül Üniversitesi ve IEEE birlikteliğinde düzenlenen  World Electro Mobility Conference (WELMO`2017), 4-5-6 Mayıs 2017 tarihlerinde İzmir’de Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Dumlupınar Üniversitesi DUSCART Alternatif Enerjili Araçlar Topluluğu olarak aracımızı WELMO’2017 de sergiledik. WELMO, elektrikli araçlar konusunda uzmanların, akademisyenlerin, karar verme mekanizmalarının olduğu kadar konuyla ilgili bilgilerini geliştirmek isteyen lisansüstü öğrencilerin katılımına açık bir etkinlik olup, etkinlikte, dünya çapında yapılan araştırmalar, ürünler, yeni teknolojiler ve yürütülen politikaların sunulması ve tartışılması hedeflenildi.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2017, Cumartesi