19. Ulusal Makina Teorisi Sempozyumu (İskenderun)

Ulusal Makina Teorisi Sempozyumu (UMTS) her iki yılda bir farklı üniversitelerce Makina Teorisi Derneği (MAKTED) çatısı altında düzenlenen ve Türkçe bildirilerin sunulduğu bir organizasyondur. UMTS 2019 bu organizasyonların 19.’su olup 04 - 06 Eylül 2019 tarihleri arasında İskenderun Teknik ÜniversitesiMekatronik Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilecektir. Sempozyum kapsamında; robotik, mekatronik, kontrol sistemleri, mekanik titreşimler, gürültü ve akustik, mekanizmalar, makine dinamiği, taşıt tekniği ve biyomekanik konularında farklı üniversiteler ve sanayi kuruluşlarında yapılan bilimsel ve endüstriyel araştırma çalışmaları ile sonuçları tartışılarak kamuoyu ile paylaşılacaktır.

UMTS 2019'a göndermiş olduğunuz bildiriler sempozyum bilim kurulu tarafından değerlendirilecektir. Kabul edilen bildiriler sözlü sunum olarak sempozyum programına dahil edilecek ve sempozyum bildiri kitabında tam metin olarak yer alacaktır. Ayrıca hakem değerlendirme puanlarına göre belirlenecek olan makaleler, TÜBİTAK ULAKBİM TR-Dizin'de taranan Selçuk Üniversitesi Mühendislik, Bilim ve Teknoloji Dergisi (SUJEST) özel sayısında basılacaktır.

19. Ulusal Makina Teorisi Sempozyumunun gerçekleşmesi için yapacağınız katkılardan dolayı şimdiden teşekkür eder, sizleri İskenderun’da görmekten mutlu olacağımızı belirtiriz.

Saygılarımızla, UMTS 2019 Düzenleme Kurulu.

Temel Alanlar

Savunma sanayi
Tarım makinaları
Tekstil makinaları

19. Ulusal Makina Teorisi Sempozyumu (İskenderun)
Etkinlik Tarihleri 04 - 06 Eylül 2019, Çarşamba    |    Saat :09:00 - 17:00
Etkinlik Yeri İskenderun Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü
Etkinlik Türü Sempozyum
Etkinlik Sahibi Kurum Dışı Etkinlik
Etkinlik Sitesi http://umts.iste.edu.tr/index.php
28 Mayıs 2019, Salı / 90 defa okundu.