Uluslararası Katılımlı VII. Polimer Bilim ve Teknoloji Kongresi (Eskişehir)

Davet Mektubu

Çok Değerli Bilim İnsanları;

Polimer Bilimi ve Teknolojisi Derneği öncülüğünde iki yılda bir düzenlenmekte olan Uluslararası Katılımlı Polimer Bilim ve Teknoloji Kongresinin yedincisi 09-12 Eylül 2018 tarihleri arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ev sahipliğinde Anadolu'nun güzide kenti Eskişehir'de düzenlenecektir.

Kongremiz, tüm Polimer Bilim ve Teknoloji paydaşlarını bir araya getirerek, bu alandaki son çalışmaları ve yaşanan gelişmeleri, değerli bilim insanları, araştırmacılar, sanayiciler, öğrenciler ve ilgili firma / kuruluşlarla birlikte tartışma fırsatı sağlayacaktır.

Bilimsel paylaşımlar yanında, tarihi şehrimizin bilinmeyen yönlerini keşfetmenize olanak sağlayacak olanPBT2018 kongremize katılımınız için, sizleri 09-12 Eylül 2018 tarihleri arasında Eskişehir'e bekliyoruz.

Organizasyon Komitesi Adına

Prof. Dr. Vural Bütün

(PBT2018 Başkanı)

Etkinlik Tarihleri 09 - 12 Eylül 2018, Pazar    |    Saat :09:06 - 17:06
Etkinlik Yeri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Etkinlik Türü Kongre
Etkinlik Sahibi Kurum Dışı Etkinlik
Etkinlik Sitesi http://www.polimer2018.org/tr
10 Mayıs 2018, Perşembe / 178 defa okundu.